CORPI – Palvelut

Nykytilan
kartoitus

Autamme teitä näkemään metsää puilta liiketoiminnassanne

Konsepti-
kuvaus

Me tiedämme, että ideanne ovat kokeilemisen arvoisia

Liiketoiminta-
muotoilu

Huipputulokset syntyvät konkreettisella suunnittelulla

Ratkaisun
kehittäminen

Rakennamme parhaan ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme

Tarjoaman
hallinta

Tarjoamanne kannattavuus on liiketoimintanne menestystekijä

Palveluiden avulla asiakasyritykset puolittavat kehittämisensä byrokratian, kaksinkertaistavat näkyvät tuloksensa ja parantavat jopa 60 % tarjoamansa kannattavuutta.

CORPI vastaa konkreettisista tuloksista

DIGIFILTTERI.

Informaation määrä on suurempi kuin koskaan. Liiketoiminnalle oikeasti hyödyllisen tiedon löytäminen on samaan aikaan vaikeampaa kuin koskaan.

Me toimimme suodattimenanne ja kerromme viikottain ja kuukausittain teille vain sen, mitä tarvitsette onnistuaksenne digilisoituvassa liiketoimintaympäristössä.

7 680 €/kk (alv 0%)

TULOS TAI ULOS.

Digitalisaatio murtaa toimialoja ja on entistä tärkeämpää pitää liiketoiminnan kehittämisen avaimet omissa käsissä. Ymmärrä itseäsi, ymmärrä muita ja hyödynnä uudet mahdollisuudet.

Rakennamme teille raportin yrityksenne nykytilasta, luomme viisi kilpailijanalyysiä ja kymmenen konkreettista ehdotusta digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

23 760 € (alv 0%)

ME TOTEUTAMME.

Kokonaisvaltainen liiketoimintojen hallinta ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien haltuunotto ovat elinehto menestymiseen nykyisessä alituiseen muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Autamme teitä nykyisien syömähampaidenne teroittamisessa ja luomme teille uusia liiketoiminnan timantteja. Otamme vastuun kaikista luomistamme konsepteista, suunnitelmista ja tavoitteista.

47 520 € (alv 0%)

Nykytilan
kartoitus

Tutustumme yrityksenne toimintaan ulkopuolisen silmin ja käymme läpi nykyisen liiketoimintaympäristönne. Aloitamme asiakastarpeista ja -segmenteistä, jatkamme jakelukanavien, ansaintalogiikkojen ja kustannusrakenteiden kautta tarjoaman kannattavuuslaskelmiin ja kilpailijakartoitukseen. Teemme selkeän ja konkreettisen raportin, jossa emme jätä kiveäkään kääntämättä.

Konsepti-
kuvaus

Tunnistamme menestystekijänne, yhdistämme ne parhaisiin mahdollisuuksiin ja konseptoimme teille uusia kilpailuedun lähteitä. Keräämme ylös kaikki hurjimmatkin ideat ja jalostamme niistä konkreettisia asiakaskeskeisiä konsepteja. Kuvaamme konseptit erityisesti asiakkaalle konkretisoituvien hyötyjen näkökulmasta käyttötapauksina, skenaarioina ja palvelupolkuina.

Liiketoiminta-
muotoilu

Olipa kyse olemassa olevan liiketoiminnan tai uusien konseptien kehittämisestä, liiketoimintamuotoilussa kirkastamme yhdessä kanssanne tavoittelemanne liiketoimintahyödyt niin tarinoiden kuin numeroiden valossa. Rakennamme liiketoimintamallit, ansaintalogiikat, kannattavuuslaskelmat, myyntiennusteet, kilpailijakartoitukset sekä realistiset väli- ja päätavoitteet.

Ratkaisun
kehittäminen

Ketterän ja asiakasvetoisen toteutusprojektin suunnittelu on selkäytimessämme. Muotoilemme palvelukokonaisuuden ja prototypoimme alustavat ratkaisut yhdessä sovituin tavoin. Hyödynnämme parhaat kumppanit ja teknologiat sekä näytämme olevamme luottamuksenne arvoisia myös tulevaisuudessa. Olemme tarvittaessa tukenanne koko matkan kehityksestä käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Tarjoaman
hallinta

Analysoimme nykyisen tarjoamanne ja teemme ehdotuksen muutoksille ja lakkauttamisille (EOL). Tarjoamanne ohjataan selkeisiin asiakastarvekeskeisiin kokonaisuuksiin, joiden kannattavuutta voidaan seurata jatkossakin. Ratkaisujen käyttöönotot huomioidaan tarjoamassa. Havaittuihin puutteisiin ja uusiin tarpeisiin reagoidaan mahdollisimman nopeasti.

Kaikki tarvittava mahdollisuuksien hyödyntämiseen

Yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa tarjoamme konsultointimme sekä kuukausihintaisena palveluna liiketoimintanne kehittämisen tukena että tavoitteellisena täsmäiskuprojektina olemassa olevan liiketoimenne, uuden tuotteenne tai palvelunne kehittämiseen. Kuulemme mielellämme lisää tarpeistanne. Olemme valmiita ottamaan haasteenne vastaan.